Massage technieken

Shiatsu

Door vingerdruk op het lichaam uit te oefenen worden uittredende ruggenwervel zenuwen geprikkeld actie te ondernemen tot herstel. Deze therapie is van top tot teen, ik behandel niet lokaal dus niet alleen waar de pijn zit. Bij armklachten behandel ik niet alleen de arm maar begin ik bij hoofd en nek. Op deze manier kom ik alle blokkades bij je tegen.

Guascha therapie

Deze schraaptechniek met jade steen is al meer dan 2000 jaar oud. Door de schraaptechniek met olie in combinatie met warm jade steen zorgt dat er een betere doorstroming van bloed en energie plaatsvindt.

Hotstone

Een hotstone behandeling is een gecombineerde vorm van ontspanningsmassage en shiatsu. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. Over het algemeen wordt het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen.

Klassieke massage

Met massage ontstaat er een betere doorbloeding van de spieren waardoor afvalstoffen worden opgeruimd en het geeft ontspanning welke nodig is voor herstel van het lichaam.

Dorn therapie

Deze therapie is geschikt voor scheefstaande wervels. Het is een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling die zorgt dat de blokkade die een scheefstaande wervel veroorzaakt, wordt opgeheven.

Cupping

Met cuppen kun je een snelle bindweefselmassage geven waardoor afvalstoffen snel afvoeren. Net als bij guasha kunnen er afvalstoffen naar boven komen in de vorm van rode striemen die na ongeveer 3 dagen verdwijnen.

Thaise Yoga Massage

De massage is een vorm van lichaamswerk die al meer dan 2500 jaar in Thailand wordt toegepast. Deze massage kenmerkt zich door een combinatie van yoga, acupressuur, mindfulness en ademhaling. Het verbetert je energie en doorstroming. Maakt je lichaam soepel en verbetert de werking van je organen.

Zenuwreflexologie

Combinatie van voetreflex- en manuele therapie. Met zenuwreflexpunten kun je overal ingrijpen waar de neurotransmissie veranderd is. De reflexpunten werken zeer gedetailleerd. Pas als de wortel van de boom gezond is heb je fantastische appels. Onder je voet registreer je zeer sensitief, alle zenuwen eindigen in je voet als een speldenknopje. Denk maar aan een steentje in de schoen, wat blijkt het was maar een korreltje. Its the nerve that hurts, so treat the nerve (David Butler).

Workshop

Workshop masseren

Wil je leren masseren, gewoon leuk, lekker om thuis of op vrienden en familie toe te passen of willen snuffelen aan het vak therapeut dan is dat mogelijk.

Je kunt alles filmen zodat je het thuis kan nakijken, toepassen en verbeteren.

We bespreken van te voren wat je wil leren.

-nek schouder rug
-hoofdmassage
-voetmassage
-shiatsu door de kleren heen
-thaise massage

Het wordt een gezellige workshop!

Een workshop van 3 uren leren masseren voor 2 kost  €200,- ( €100 P.P), inclusief koffie, thee en lekkers.

Ontspanningsmassage